Vetverlies met Intermittent Fasting

Afvallen met Intermittent Fasting

Slank en fit in 6 weken zonder calorieën tellen!

Wil jij op een gezonde manier afvallen zonder jojo-effect?

Bij de meeste diëten gaat je lichaam in een hongerstand door een te lage calorie inname. Als je te weinig eet verbrandt je lichaam naast vet, ook spierweefsel. Dit wil je absoluut voorkomen!

Wat je NIET wilt bij afvallen is:

 1. Een vertraging van je stofwisseling door te weinig calorieën waardoor je aankomt zodra je weer normaal gaat eten (het bekende jojo-effect).
 2. Verlies van spiermassa waardoor je er ''mager'' uit ziet; spieren geven je lichaam een vol, mooi, strak uiterlijk en verhogen je stofwisseling. 
 3. Een ingewikkeld eetschema waarbij je veel tijd en energie moet stoppen in het zoeken naar recepten en het tellen van calorieën. 
 4. Een moe, futloos gevoel door een tekort aan voedingsstoffen (vitamines en mineralen), omdat je verkeerde voedingskeuzes maakt.

Gezond afvallen met Intermittent Fasting

Afvallen met Intermittent Fasting

Intermittent Fasting is geen dieet maar een voedingspatroon, waarbij je in een korter tijdsbestek je maaltijden eet. Bijvoorbeeld, vast je 16 uur? Dan eet je in de overige 8 uur je maaltijden. Hiermee stimuleer je jouw vetverbranding en val je af. Mits je onder je caloriebehoefte eet.

De kans is groot dat je met Intermittent Fasting ongemerkt minder calorieën binnen krijgt, omdat je minder eetmomenten hebt. Dit maakt Intermittent Fasting een populaire en makkelijke manier om gewicht te verliezen. Wel is het extra belangrijk om de juiste voeding te kiezen als je minder eet. Zodat je genoeg voedingsstoffen binnen krijgt en geen tekorten oploopt.

Slank en fit in 6 weken?

Ja, dat wil ik!


Delda Sport Intermittent Fasting 6 weken programma

Met het 6-weekse Intermittent Fasting programma van Delda Sport weet je zeker dat je niet te weinig of teveel eet. Het doel van dit programma is gezond afvallen met blijvend resultaat (dus geen jojo-effect). Door focus op de juiste voeding en voldoende calorie inname voor behoud van spiermassa. Met de   speciale dagmenu's   hoef je niet te verzinnen wat je gaat eten en ook geen calorieën te tellen. Het programma zit zo goed in elkaar dat Delda Sport jou een niet goed, geld terug garantie geeft als je niet tevreden bent.


Wat bereik je naast afvallen nog meer met het Intermittent Fasting afvalprogramma?

 • Je insulinegevoeligheid verbetert door vasten en de juiste voeding (minder koolhydraten); dit verkleint de kans op vetopslag.
 • Je krijgt meer energie, omdat je lichaam makkelijker overschakelt op vetbranding (bye bye 👋 suikerdips).
 • Je slaap verbetert als je niet met een volle maag naar bed gaat en ruim 3 uur voor het slapen gaan niet meer eet.
 • De verhouding tussen het slechte LDL- en goede HDL-cholesterol verbetert in je lichaam; dit verkleint de kans op hart- en vaatziekten.
 • Er komt meer groeihormoon vrij door vasten: dit hormoon stimuleert spieropbouw, vetverbranding, celreparatie en vertraagt veroudering.
 • Je wordt emotie-eten de baas, omdat je voeding en emoties leert loskoppelen als je alleen binnen bepaalde tijdframes mag eten.
Intermittent Fasting afvalprogramma

Voor wie is Intermittent Fasting niet geschikt?

Volg het Intermittent Fasting programma niet als je:

 1. zwanger bent
 2. bepaalde medicijnen gebruikt of ziektes hebt (overleg eerst met je arts)
 3. ondergewicht of een eetstoornis hebt
 4. diabetes type 1 of 2 hebt

Dit is wat je krijgt in het Intermittent Fasting programma 

Intermittent Fasting dagmenu

Dagmenu's

Je krijgt speciale dagmenu’s met voedzame maaltijden die je zo op tafel zet. Met alle benodigde voedingsstoffen voor gezond afvallen zonder voedingstekorten. En genoeg calorieën, zodat je stofwisseling niet vertraagt.
Intermittent Fasting boodschappenlijst

Boodschappenlijst

Een gezonde boodschappenlijst is het halve werk als je wilt afvallen. Bij dit programma zit dan ook een uitgebreide boodschappenlijst die jou helpt om in de supermarkt voortaan de juiste voedingskeuzes te maken.
Intermittent Fasting afvallen tips

Vetverlies tips

Je krijgt tips en informatie over hoe je het vasten het beste verbreekt na een tijd zonder voeding. Zodat je lichaam het voedsel niet ineens als vet opslaat zodra je weer gaat eten. Met uitleg hoeveel je het beste kunt eten voor vetverlies.
Intermittent Fasting sport tips

Sport tips

Intermittent Fasting heeft voor- en nadelen voor sporters. Daarom krijg jij tips hoe je Intermittent Fasting het beste combineert met sport en beweging. Zodat je optimaal presteert en profiteert van de gezondheidsvoordelen.

Verander eenvoudig je eetpatroon met Intermittent Fasting

Intermittend Fasting 6 weken programma Delda Sport

Over Delda Sport

Met 20+ jaar ervaring en 15 gecertificeerde Personal Trainers heeft Delda Sport in Amsterdam ruim 1000+ klanten geholpen om slank en fit te worden. Door personal & small group trainingen op locatie, online workouts, challenges, en programma's zoals het 6-weekse Intermittent Fasting online programma.


Het is de missie van oprichter Danny Delvers en zijn team om jou te helpen aan een gezonde leefstijl. Met het 6-weekse Intermittent Fasting programma maak je gemakkelijk deze omslag.

Gezond afvallen in 6 weken met Intermittent Fasting

Delda Sport Intermittent Fasting 6 weken programma
€ 47,--

€ 27,-

Delda Sport Intermittent Fasting 6 weken programma

Wil jij overtollig vet kwijt, meer energie, beter slapen en je gezondheid verbeteren?

 • Ontdek welke voeding en timing van eetmomenten vetopslag vermindert.
 • Tips hoe je Intermittent Fasting combineert met beweging en sport voor optimale prestatie.
 • Met eenvoudige, uitgebalanceerde, voedzame dagmenu's zonder calorieën tellen!
 • Inclusief boodschappenlijst voor gezonde voedingskeuzes in de supermarkt.

 • Niet tevreden, geld terug garantie!