Thuis sporten in je eigen woonkamer

Wil jij thuis sporten, stralend en vol energie zijn?

Word (en blijf) die slanke, fitte powervrouw met de leukste online sportschool van Nederland!

Maak (thuis) sporten onderdeel van jouw leefstijl

 1. Vind jij het moeilijk om je drukke sociale leven, werk en gezin te combineren met sporten?
 2. Ben je vaak moe, zit je uitgeblust op de bank of heb je geen energie om naar de sportschool te gaan?
 3. Of wil je fitter worden en overtollige (zwangerschaps)kilo's kwijt?


Bewegen is enorm belangrijk voor je immuunsysteem en het optimaal functioneren van je lichaam. Sporten geeft energie en laat je mentaal goed voelen. Je hoeft echt niet lang te trainen. Van een korte intensieve workout (max. 30 minuten) wordt je al fitter en profiteer je van de gezondheidsvoordelen.

Online workouts

De voordelen van HIIT training

Met korte intensieve HIIT (High Intensity Interval Training) workouts bouw je sneller conditie op dan met langdurige cardio trainingen. Dus vanaf nu geen loopband sessies meer. Doe korte intensieve trainingen om fit te worden! HIIT training heeft meer voordelen:

 • het bespaart tijd; ideaal voor drukbezette mensen
 • je verbrandt meer calorieën per minuut dan met traditionele cardio
 • het is nooit saai; de oefeningen zijn afwisselend en elke training is anders 
 • je wordt er sterker van, omdat je traint met je eigen lichaamsgewicht
 • HIIT kan je overal doen; thuis, in de sportschool, buiten in het park, op vakantie…
 • geen verlies van spierweefsel (belangrijk om het jojo-effect te voorkomen), omdat bij korte trainingen je lichaam eerst de suikervoorraad opmaakt

Thuis online sporten

Heb jij geen tijd of zin om te sporten? Met de korte, intensieve workouts van Studio C Online sport je thuis wanneer het JOU uitkomt. De kortdurende trainingen (15 en 30 minuten) maken het laagdrempelig om aan je sportsessie te beginnen. Zo is sporten gemakkelijk in te plannen in jouw drukke leven. Het lesaanbod is gevarieerd en wordt gegeven met een aanstekelijk enthousiasme door Nike Master trainer Christina. 


Heb je geen energie om te sporten? Je zal zien dat je juist meer energie krijgt als je het toch doet. Sporten helpt om jouw drukke leven aan te kunnen. Echt waar!

Sport thuis met Nike Master trainer Christina

Met de workouts van Studio C Online is het net alsof je een live les in de sportschool doet, maar dan in je eigen (woon)kamer. De passie straalt er vanaf. Zo wordt thuis sporten een feestje met jouw eigen virtuele personal trainer!

Met 22+ jaar ervaring in de fitnessindustrie, heeft Christina als Nike Master trainer al ruim 11.000+ vrouwen geholpen om regelmatig te bewegen. Met geweldige resultaten: zelfverzekerde stralende vrouwen die lekker in hun vel zitten en zich fit voelen.

Jou laten trainen en zweten MET een lach op je gezicht. Zodat jij je na afloop weer helemaal top voelt. Dat is het doel. Het kan zijn dat jij je na een aantal weken zo goed voelt en zoveel meer energie hebt, dat je nooit meer zonder sporten wilt!

Thuis sporten
Nike Master trainer Christina Koelewijn

Online workouts, community en trainingsprogramma's 

Er valt genoeg te ontdekken bij deze online sportstudio.👇

✅ Kies uit losse workouts; Studio HIIT 15 of 30, Barre, Sculpt, Strenght, Fire, Core, Power Pilates en Punch&Kick. Elke maand komen er nieuwe lessen bij. Elk kwartaal wordt een compleet nieuwe workout gelanceerd. Genoeg variatie dus.

✅ Of volg een 4 of 8 weken programma dat past bij jouw doel (afvallen, spieropbouw of conditie verbeteren). De lessen zijn dan al voor je uitgezocht. Lekker makkelijk.  Jij hoeft het alleen nog maar te doen om jouw doel te bereiken.

✅ De inspirerende online community is jouw stok achter de deur. Hier wordt je uitgedaagd om te bewegen. Je vind er instructievideo's, e-books over voeding, spiertraining voor vrouwen en voedingsschema's. Genoeg inspiratie en motivatie om het sporten vol te houden. Ook op de lange termijn.

Alvast een voorproefje van de online workouts?

Doe mee en word die energieke, stralende powervrouw!

Ja, ik ga ervoor


Samen thuis trainen met korte effectieve HIIT workouts van 15-30 minuten

Start met jouw fitte lifestyle

Train wanneer het jou uitkomt. Begin de dag met een korte workout. Of sport als de kinderen naar school zijn, tijdens je lunchpauze of in de avond. Er is dagelijks altijd wel ergens 15 of 30 minuten vrij te maken om te bewegen. Doe eens een workout samen met een vriendin. Ervaar wat sporten met je lijf doet. Merk na 4 weken het verschil!

Heb je lang niet gesport of een slechte conditie? Bouw het dan langzaam op. In de lessen worden genoeg alternatieven aangedragen voor als je de oefeningen te zwaar vindt. Zo kan jij meedoen op jouw eigen niveau.

Thuis sporten met korte online workouts en trainingsprogramma's

2 weken gratis online sporten

Wil je uitproberen of thuis sporten wat voor jou is? Ervaar het zelf. Probeer het 14 dagen gratis. Je krijgt direct toegang tot het hele pakket:

 • 200+ workouts van 15 of 30 minuten 
 • Barre, Strength, HIIT, Core, Sculpt, Fire, Power Pilates, Punch&Kick.
 • Kant-en-klare 4 en 8 weken trainingsprogramma's.
 • E-books over voeding en spiertraining bij vrouwen.
 • Voedingsschema's en tips voor een gezonde leefstijl.
 • Motiverende online community (jouw stok achter de deur).
 • Geen materialen vereist; je traint met je eigen lichaamsgewicht.
 • Volg de lessen op je smartphone, tablet, desk- of laptop, of stream naar je TV.

Klaar om te starten?